Star brite® is marktleider, de grootste producent van onderhoudsproducten en staat voor PREMIUM kwaliteit. Alle producten zijn bovendien milieuvriendelijk en zuinig, een best mogelijk resultaat wordt gegarandeerd.

Er worden alleen de nieuwste technologieën en de ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt.  Het gevolg is dat alle producten van Star brite® het best mogelijke zijn, in plaats van gewoon “goed genoeg”. De moderne productie- en distributiefaciliteit in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de producten van het bedrijf in vrijwel alle landen van de wereld worden verkocht.

Trouw gebleven aan zijn innovatieve aard blijft Star brite® nieuwe producten ontwikkelen om het onderhoud aan waardevolle bezittingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom introduceerde het bedrijf op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht 2017 voor het eerst een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor campers en caravans in Nederland.

Uiteraard vindt u het hele assortiment kwaliteitsproducten van Star brite in onze showroom.

Tips voor het reinigen van uw camper & caravan met Star brite

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen het onderhoud van een auto en dat van een camper of caravan. De laklaag bij een auto is namelijk tot wel 10 keer zo dik. U vindt hier enkele nuttige tips voor een perfecte onderhoud van uw mobile home. Het gebruik van een wasstraat wordt afgeraden. Borstels veroorzaken krassen. Vaak worden agressieve middelen gebruikt, deze kunnen de beschermingslaag aantasten. Met de hand wassen levert het beste resultaat op. Denk aan het milieu en kies hiervoor wel een geschikte plek.

Stap 1:Wassen. 30ml Star brite® Citrus Shampoo & Wax met 10l lauw water mengen. Het voertuig met een spons of doek poetsen. Afspoelen met een slang (geen hogedrukspuit gebruiken) en afdrogen (met een doek, spons of zeem).

Stap 2: Herstellen. Hardnekkige vervuilingen, teer, hars of regenstrepen verwijderen met Star brite® Zwarte Strepen Verwijderaar. Rechtstreeks opspuiten en 30 seconden laten inwerken. De aanslag verwijderen met een vochtige spons en met schoon water afspoelen. Lichte krassen door bijv. takken, doffe plekken en grauwsluier aansluitend behandelen met Star brite® Cleaner Wax. Product gelijkmatig in cirkelbewegingen opbrengen. Gebruik hiervoor een microvezel spons of katoenen doek. Na 20 minuten weer uitwrijven. Werkt langdurig en diepgrondig, UV-remmers voorkomen het vervagen van kleur. Na 6 maanden herhalen.

Stap 3: Beschermen. Gebruik hiervoor Star brite® Premium Polish. Met een schone doek gelijkmatig in elkaar overlappende cirkelbewegingen opbrengen. Er vormt zich een lichte witte waas en deze moet met een andere droge doek worden uitgewreven. Dit product biedt een diepe, langdurige glans en stoot vuil, vet en olie af, tot wel 12 maanden!

Stap 4: Onderhouden van bumper, kunststof raam, luifel, voortent, kussen, vloerbedekking, toilet enz. Gebruik ook hier hoogwaardige producten uit de nieuwe Star brite® Premium RV Care lijn. Meer productinformatie vindt u op: www.starbrite.nl