Van uw caravan heeft u jaren plezier, en als u aandacht besteed aan de schoonmaak, blijft hij ook als nieuw! Hiervoor raden wij de producten van 123 aan. 123 heeft verschillende producten, speciaal voor het gemakkelijk en goed schoonmaken van uw caravan, camper, tent of cassetteluifel. Voor een compleet overzicht kunt u ook kijken op www.123products.nl

Een van de meest gebruikte producten is Clean 123, waarmee u de zwarte strepen van de beplating en kunststof oppervlakken verwijdert. Met Flash 123 brengt u een waslaag aan op de caravan, die ervoor zorgt dat nieuw vuil minder snel hecht aan uw caravan. U zult dus veel minder snel last hebben van die lelijke zwarte strepen.

Superwax UV met sprayer is één van de nieuwste producten van 123, waarbij rekening is gehouden met de caravans en campers met veel kunststof onderdelen. Nadat de caravan is gereinigd, wordt Superwax door middel van de Supersprayer op het oppervlak aangebracht. U sluit de Superwax gewoon aan op de tuinslang, en door de trigger in te drukken sproeit u de Superwax gelijkmatig over het oppervlakte. Even de ramen droogmaken, en de caravan is voorzien van een waslaag met UV bescherming.

Voor voortenten en luifels is er Alpha 123 voor het reinigen van alle soorten tentdoek. Alpha verwijdert zwarte strepen, alg, hars en andere aanslag. Om het doek weer waterdicht te maken is er Omega 123 dat geschikt is voor alle soorten doek. Voor cassette luifels, zoals de Fiamma Caravanstore, is er Omicron; een krachtige reiniger waarmee de vinyl daken van cassette- en etui luifels schoongemaakt kunnen worden en die alle voorkomende vervuiling verwijdert. Speciaal voor deze luifels is ook de luifel scrubset ontwikkel.

Behalve schoonmaakproducten voor de buitenkant van uw caravan, heeft 123 ook producten voor de watervoorziening: Press 123 Schoonwater, met de groene dop, wordt gebruikt om de drinkwaterleiding te reinigen. Desifec is een product voor het desinfecteren van het watersysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van tabletten. Tenslotte is er Press 123 Vuilwater, met de rode dop, dat wordt gebruikt om het afvalwatersysteem te reinigen en te ontdoen van vuilaansla