Als u met uw caravan op pad gaat, is het belangrijk dat u goed kan zien wat het verkeer rondom u doet. In onze winkel vindt u diverse soorten opzetspiegels, die u hierbij helpen. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Milenco Aero Spiegels en de Repusel Alufor spiegels.

Milenco Aero

De Milenco Aero caravanspiegel biedt een ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheden en voldoet aan de allerlaatste Europese normen, is type goedgekeurd en voorzien van de E-markering.

Het is de eerste spiegel die aan de nieuwe veiligheidsnormen voor de voetgangers voldoet. Eenvoudige montage. Past op bijna alle auto’s, 4×4’s en bestelauto’s geproduceerd vanaf 1995. Per set van 2 stuks geleverd kompleet met draag/opbergtas

Repusel Alufor

Uit eigen ervaring kiezen wij graag voor de Repusel Alufor spiegels. Deze spiegel behoort tot de nieuwste generatie caravan spiegel die u een onbezorgde reis zal bezorgen. Past op 99% van alle autospiegels! De Alufor is volledig aangepast aan de nieuwe type autospiegels.

Een Anti-schuif hoes zorgt er voor dat het spiegelsysteem in combinatie met de Multischuiver op de meest moeilijke oppervlaktes blijft zitten, zelfs als de autospiegel schuin af loopt. Elektrisch verstelbare spiegels? Oók geen probleem voor de Repusel Alufor, uw autospiegels blijven makkelijk te verstellen.

Zie hieronder in het filmpje een demonstratie van het gemak van de Repusel caravan spiegels: