Caravan & CamperservicebedrijvenFocwa Caravan & Camperservice

Uw caravans of camper is uw veilige en vertrouwde thuis op uw vakantiebestemmingen en de weg er naartoe. Daarom is het zo belangrijk dat deze in goede conditie verkeert, ook na een lange stallingsperiode. FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijven hebben zich gespecialiseerd in aluminium en kunststof schadeherstel en verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en (PACK) keuringswerkzaamheden aan caravans en campers. Zij hebben met hun hun kennis en ervaring al heel wat geslaagde vakanties mogelijk gemaakt.

Onderhoud: voorwaarde voor geslaagde vakanties

Kleine technische mankementen kunnen voor een vakantie grote gevolgen hebben. Daarom is vakkundig onderhoud aan campers en caravans zo belangrijk. Het FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf verricht alle denkbare onderhouds-, reparatie- en (PACK) keuringswerkzaamheden. Met specifieke aandacht voor de reminstallatie, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen en de afvoer. Dat gebeurt met moderne, specialistische apparatuur en volgens vaste voorschriften uit het FOCWA Werkplaatshandboek. Via zo’n 25 mobiele servicebedrijven wordt ook op locatie gewerkt, onder meer voor stacaravans en mobiele bungalows. Veiligheid en comfort staan in alles voorop. De conditie van de camper of caravan wordt vastgelegd in een FOCWA inspectierapport, dat op verzoek vaak aan verzekeringsmaatschappijen wordt verstrekt, als bewijs dat de caravan of camper in technisch goede staat is. Dat is de zekerheid die u van het FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf kunt verwachten. Alle FOCWA bedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Uw caravan of camper klaar voor de vakantie? Check het bij Caravancentrum Dunnewind – uw FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf!

Heeft u schade aan uw caravan of camper of twijfelt u aan de staat van onderhoud? Kom dan eens langs bij het Caravancentrum Dunnewind – Uw FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf. Wij beoordelen de conditie van uw mobile home en adviseren op grond van uw wensen en onze ervaringen.