Als één van de eerste dealers in Nederland mogen wij ons expert in het Waru-Antihageldak noemen. Het Waru-Antihageldak is speciaal voor caravan en camper ontworpen. Dit exclusieve beschermdak met Europees Patent wordt gemaakt van WALLMAX MultiProtect, het materiaal van de toekomst. MultiProtect  is een bijzonder sterke en zachte verbinding uit PVC en schuim.

Het beschermdak wordt met een speciale lijm direct over het dak van uw huidige caravan of camper bevestigd. Uw dakluiken, railing en andere opbouw- en inbouw-accessoires worden vanzelfsprekend op dit dak geplaatst.

Het materiaal van het Waru-antihageldak, en de manier van bevestigen geven dit dak enkele unieke voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het uw dakschade wegwerkt waardoor uw caravan of camper er weer beter uitziet en daarbij tevens voorkomt dat u opnieuw te maken krijgt met hagelschade (vraag bij uw verzekeraar naar de speciale premiekorting voor caravans en campers met een antihageldak).

Als uw caravan of camper is voorzien van het Waru-antihageldak bent u beschermd tegen nieuwe schade door de hagel. Het bijzonder sterke MultiProtect  materiaal vangt alle normale inslagen van hagelstenen op en verwerkt deze intern. Het schuim zal in eerste instantie iets indeuken om de klap op te vangen, maar na enige tijd zal het dak weer zijn eigen vorm aannemen. U heeft dus geen blijvende schade meer van hagel, eikels of andere inslagen! Ook de krasbestendigheid van het materiaal is groot. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u met uw caravan of camper onder een laaghangende tak doorrijdt; deze zal zich niet zomaar meer dwars door het dak heen boren.

Het MultiProtect  materiaal heeft tevens de eigenschap dat het isolerend werkt: zowel geluid wordt gedempt als warmte isolering. In de zomer blijft uw caravan of camper hierdoor langer koel, in de winter is deze juist eerder warm.