Waarom zou men de gehele zijkant van een caravan/camper vervangen, alleen wegens een kleine deuk of krasdeuk? Het is zowel tijdrovend als zeer duur. Met het Caravanrepair herstelsysteem en de gedegen opleiding, speciaal voor CaravanRepair ontwikkeld, krijgt men een perfecte afwerking. Mede door het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, waarbij  CaravanRepair® 10 jaar garantie geeft op de caravanschade reparaties.

 

CaravanRepair® is een concept om de schadelast aan geprofileerde caravan/camperwanden aanzienlijk te beperken. Het CaravanRepair® concept is inmiddels actief in 7 landen waaronder, (België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Nederland). De CaravanRepair® groep werkt met een gepatenteerd repairsystem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is.

En goed caravanreparatie systeem valt of staat met degene, die de reparatie uitvoert. Een goede opleiding is daarom onmisbaar. Alle CaravanRepair® specialisten worden opgeleid doormiddel van een speciaal ontwikkelde trainingsmethode, die uit verschillende modules bestaan en in ons eigen trainingscentrum wordt uitgevoerd. Het CaravanRepair® concept staat garant voor kwaliteit. Om deze reparatietechniek ook op lange termijn te kunnen waarborgen, zijn onze caravanrepairspecialisten verplicht om de jaarlijkse hertraining te volgen. Op deze dag worden er praktijktesten afgenomen en wordt bij een positief resultaat de certificering weer verlengd met één jaar. Op deze manier kunnen wij van CaravanRepair® ook richting onze verzekeringsmaatschappijen, instaan voor de hoogwaardige kwaliteit van onze aangesloten partners en 10 jaar garantie blijven ondersteunen.
[youtube https://youtu.be/w5aoviBuyUE&showinfo=0&theme=light]