Ook met een caravan of camper zit een ongeluk in een klein hoekje. De bocht iets te scherp genomen, een paaltje in de weg of een laag hangende tak over het hoofd gezien en er zit zo een kras of deuk in uw caravan of camper. Maar ook een fikse hagelbui of rondvliegende takken tijdens storm kunnen voor schade zorgen. Wij zijn aangesloten bij Re-Camp, een landelijk dekkend netwerk van specialisten en caravan- en camperschadeherstel.

Kleine schades

Kleinere schades zoals een kras of een deukje (tot 30 cm) kunnen meestal gerepareerd worden doormiddel van profiel reparatie, door het patroon van de caravanwand te herstellen en deze plaatselijk te spuiten lijkt uw caravan weer als nieuw!

Andere kleine schades zoals kapotte ruiten en beschadigde bumpers kunnen wij natuurlijk ook voor u repareren.

Grote schades

Bij grotere schades is vernieuwing vaak noodzakelijk. Bij een grotere schade kan het dus betekenen dat een compleet front, zijwand, dakplaat of een deel van de vloer moeten worden vernieuwd. Dit zijn ingrijpende reparaties die een grote deskundigheid en goede uitrusting vragen. Dergelijke reparaties zijn vaak zeer arbeidsintensief, zo moeten bij het vernieuwen van een zijwand alle losse onderdelen (ramen, roosters, deur en serviceluiken) worden uitgebouwd.

Een ander voorbeeld van een grote schade is hagelschade; na een fikse hagelbui kan het dak van uw caravan of camper onherstelbaar beschadigd zijn. In dat geval moet er een compleet nieuw dak over uw caravan geplaatst worden.

Schade afhandeling

Voordat de schade hersteld kan worden gaat er meestal een heel traject aan vooraf. De schade moet eerst getaxeerd worden en er moet een schaderapport opgesteld worden. Voor de bij Re-Camp aangesloten verzekeringen kunnen wij voor u het hele traject uitvoeren, zodat u weer veilig en vertrouwd op vakantie kunt gaan! Bij de andere verzekeringsmaatschappijen zal er eerst een schade-expert komen om de taxatie te beoordelen. Ook hier nemen wij u natuurlijk zoveel mogelijk uit handen.

Dit alles met natuurlijk als doel dat u weer veilig en vertrouwd op vakantie kunt gaan met uw geliefde kampeermiddel.

Vandaag zijn wij gesloten. Woensdag 12 juni staan wij graag weer voor u klaar.

This will close in 20 seconds