Een voortent voor uw caravan biedt u nóg meer kampeercomfort! Wij zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze voor uw voortent.

Wij kunnen u nieuwe voortenten leveren van alle gerenommeerde merken, waaronder:

Behalve nieuwe voortenten en luifels hebben wij ook een ruim assortiment occassion tenten. Een klein overzicht van ons aanbod vindt u op deze site, voor het meest actuele aanbod kunt u het beste per telefoon of per email contact met ons opnemen.

Omloopmaat
Voor het kiezen van een voortent of luifel voor uw caravan is het belangrijk de juiste omloopmaat te weten. Dit is de maat, gemeten vanaf de grond langs de caravanrail, naar de grond aan de andere zijde (A, B, C). Door een koord door de rail te halen en het daarna op te meten, is de omloopmaat eenvoudig vast te stellen. Ook al beschikken de diverse tentfabrikanten over een omloopmaten schema (zoals bijvoorbeeld Isabella , Dorema en DWT), is het ALTIJD aan te raden zelf deze omloopmaat na te meten. Dit omdat er bijvoorbeeld een andere bandenmaat onder uw caravan geplaatst kan zijn, of de caravan door zijn leeftijd meer in de vering gezakt is.