Lees hier de ervaringen van onze klanten. Zelf feedback geven aan ons, of een beoordeling achter laten voor onze andere klanten? Graag! U kunt hiervoor het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

ik kom al vele jaren bij Dunnewind voor onderhoud. Eerst met de caravan en sinds 8 jaar met onze camper. Je wordt er niet alleen zeer vriendelijk te woord gestaan maar ook vakkundig geadviseerd. Ik ben zeer tevreden over onderhoud, reparaties en aanpassingen. Een bedrijf dat ik graag aanbeveel.
Henny Uijtewaal

Henny Uijtewaal   

Vandaag op een prettige en vakkundige manier geholpen met een stroomstoring in de camper.

Joop van rosmalen   

Ben helaas weer "verplicht" een klantervaring te delen.
In 2019 lekkend dakluik van onze camper laten repareren bij dealer. Arbeidsintensieve klus dus aardige rekening. Nadien minimaal 1x per jaar terug geweest omdat probleem niet verholpen was. Voorjaar 2023 weer een lekkage gemeld en toen was de conclusie dat het dakluik vervangen zou moeten worden.
Voor een second opinion Raymon gevraagd en naar zijn oordeel was opnieuw kitten een serieuze optie met de afspraak dat, mocht alsnog een nieuw luik nodig blijken, de arbeidskosten voor het kitten in mindering zouden worden gebracht.

Over regen hebben we niet te klagen gehad de afgelopen periode maar..... lekkage verholpen. Blij dat ik het advies van het DEALERBEDRIJF niet heb opgevolgd.
een nieuw dakluik verkopen is niet zo moeilijk. Tot het gaatje gaan voor je klant is voor Raymon telkens weer een uitdaging.
Raymon en collega's niet te vergeten: toppers

Jan   

Prettig geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" caravan. Bedankt

de Jong   

In de week voor ons vertrek zijn door Dunnewind Tesa electr. stelpoten onder onze camper geplaatst.
Dit is zeer vakkundig en netjes gedaan. We kunnen nu, als we op de camperplek of camping aankomen, binnen 90 ceconden waterpas staan.
Zoals altijd veel lof voor dit bedrijf

Rinke Frericks   

We hebben in januari een gebruikte camper gekocht. We hebben heel veel waardering voor de wijze waarop jullie in gingen op garantieclaims. Zonder gesteggel werden alle punten probleemloos verholpen. Ook vinden we de assecoiris in de shop heel redelijk geprijsd. Kort om TOP

Harrie en Marga Reimink   

Een gedreven vakman die afspraken nakomt en uitstekende service verleent.
Bij camper/caravan Dunnewind wordt je als klant gewaardeerd.

Bert Temmink   

In maart hebben we een mooie camperbus (Renault Trafic) gekocht.
Gewoon duidelijke en goede afspraken gemaakt die, zoals het hoort, helemaal zijn nagekomen in een prettige èn warme sfeer!
Inmiddels al enkele mooie trips gemaakt!

Chris & Jolanda   

Wat een klantgericht bedrijf, hier is de klant echt koning. Nooit het gevoel dat je teveel betaalt, integendeel. Ik verdenk Raymon ervan dat hij zichzelf wel eens tekort tekort doet.
Heb na bijna 30 jaar recreeren met caravan en nu met camper de nodige ervaring met andere bedrijven en die zijn zeker niet negatief, maar Dunnewind is wat mij betreft de overtreffende trap.
Goed gevoel, kom hier graag.

Naam *Jan Bouwhuis   

Prima klantvriendelijk bedrijf. We kwamen voor het eerst bij dit bedrijf omdat er een specifiek type caravan (Adria Altea 392 PH) te koop stond. Wij werden vakkundig geadviseerd en er werd echt alle tijd genomen voor advies ook na sluitingstijd. Geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijk en oprecht goed advies. Op 10 september onze caravan opgehaald en de caravan is exact zo afgeleverd als was afgesproken. Ook bij aflevering werd uitgebreid de tijd genomen om ons wegwijs te maken met onze "nieuwe" caravan. Uitstekende service en een echt klantgericht bedrijf waar je graag terug komt.

Lieuwe en Hester Buursma   

Tijdens onze zoektocht naar DE caravan uiteindelijk 's avonds in het donker, nadat we al de nodige bedrijven bezocht hadden, nog bij Dunnewind aangekomen. Caravan stond netjes klaar, aangesloten op elektra ( we hadden gebeld dat we het niet meer voor donker haalden) zodat we toch nog iets konden zien, ook al was het na sluitingstijd. Mooie service. Eigenaar gaf ons meteen een goed gevoel. Gesprek ging prima en afspraken gemaakt. Daags erna met licht wederom gekeken en hij had niets te veel gezegd. Al met al, deze caravan gekocht maar niet in de laatste plaats omdat Raymon een vertrouwde indruk maakt op ons. Aflevering keurig netjes, alle tijd en goed advies.
Beslist een aanrader om hier heen te gaan!!!!!!
Arthur Verheijen

arthur verheijen   

Wederom gisteren naar Dunnewind geweest voor inbouwen extra lpg fles. Meteen weer vriendelijk geholpen met nog e.e.a.
Het was allemaal weer dik voor elkaar. Dikke 10 voor dit bedrijf!

Anne

Anne Topma*   

Ervaring * Wat een geweldig klantvriendelijk bedrijf. Nemen de tijd en spelen in op de behoeften van de klant. Zeker een aanrader om hier een caravan te kopen waarbij je een vertrouwd gevoel krijgt. Een bedrijf dat ik zonder enige schroom kan aanbevelen.

Naam *corien de jong-prins   

Na ons bezoek aan jullie werkt onze schotel weer perfect en kunnen wij weer tv kijken. Wij zijn er erg blij mee, bedankt voor de service.

Kees en Ria   

Raymond heeft mij netjes geholpen: vakkundig en prima kerel.

Gerrit Jansen   

Geweldig ! Professioneel zeer goed bezig, betrouwbaar en nog heel aardig ook.
Wij hebben een Tesa levelsysteem laten monteren onder onze camper door deze vakman. Super.
Eerder ook al een Constructam versnellingsbak blokkering. Jaren geleden ook al eens een omver
onder de caravan. Wij zijn al jaren een tevreden klant.

G.vd.Vlies en G.Visscher   

Komen al jaren bij Dunnewind voor onderhoud en keuring van onze camper. Raymond is een zeer deskundige en betrouwbare vakman. Klant vriendelijk en altijd bereid problemen op te lossen. Is zelfs bereid je op afstand van advies te geven. Een bedrijf dat wij zeker kunnen aanbevelen. Top!!

Familie Seubring   

In het najaar onze Knaus hier gekocht en onze Beyerland in kunnen ruilen. Wat een super service zeg. We mochten in de avond komen en werden gastvrij ontvangen. Op vragen kregen wij heel snel antwoord.Bij het ophalen werden we uitgezwaaid.
Tijdens ons eerste tripje met de caravan konden we de schakelaar van de boiler niet vinden. Ook hiermee werden we direct geholpen.
We zijn vol lof over de service. Nogmaals dank hiervoor.

Frank en Marian ter Horst   

We zijn langs het bedrijf gereden zonder enige verwachting . Er stond een camper en die hebben we gekocht.
We wisten totaal niet wat we konden verwachten en zijn er sceptisch ingegaan wat betreft garantie en support.
De garantie afhandeling is perfect de support voldoet duidelijk aan de eisen en wat zij verkopen staan zij volledig achter.
Het is dus een prima betrouwbaar bedrijf waar je goed terecht kan voor een camper en caravan.
Buiten dit allemaal zijn het ook nog verrekt aardige mensen. Waar je graag terug komt.

Ad en Vera Keijzers   * Verplicht