Op zoek naar een unieke camper, of u heeft een specifiek idee maar dit is nog niet beschikbaar? Wij hebben ervaring in het ombouwen van diverse bussen naar buscamper, waaronder de bekende Fiat Ducato, maar ook de Renault Traffic, Opel Vivaro, Mercedes Vario en Peugeot Expert. Ombouw volledig naar uw wensen is altijd bespreekbaar. Graag nemen wij de tijd om met u uw wensen en budget door te nemen.

Volledige ombouw

In overleg met u, nemen wij voor u het project op ons. Eventueel gaan wij samen met u op zoek naar een geschikt voertuig, en gaan dan enthousiast aan de slag met uw wensen. Met een aantal afgesproken overlegmomenten houden wij u op de hoogte van de voortgang van het project, en kunnen dan eventueel nog bijsturen op aangepaste wensen. De loopduur van een volledig project is afhankelijk van het seizoen waarin wij het project met u aangaan (gezien onze andere werkzaamheden werken wij hier niet alle seizoenen fulltime aan).

Adviesgesprek

Wilt u liever zelf een camper ombouwen? U bent natuurlijk van harte welkom om e.e.a. met ons te bespreken en van gedachten te wisselen alvorens zelf tot ombouw over te gaan. Wij kunnen u hierbij raad geven over de te gebruiken materialen (en deze eventueel ook leveren). Zo is ook het maken van een globale schets met een schema voor aanleg van de elektra en gasinstallatie een mogelijkheid. Om al uw vragen te beantwoorden en u eventueel te ondersteunen bij de ombouw rekenen wij € 80,- per uur kennistarief.

Deelombouw

U heeft zelf al een bus omgebouwd tot camper maar laat installatie van de 12 volt installatie liever over aan de expert? Wij staan u graag bij in de stappen waar u zelf minder zeker over bent. Voor aanleg van 12volt, gas, verwarming of waterinstallatie is het verstandig eerst een adviesgesprek in te plannen, zodat u vooraf weet welke werkzaamheden u zelf vast kunt uitvoeren. Voor deelombouw rekenen wij € 75,- per uur werkplaatstarief.